Определено количество натрий е от съществено значение за вашето здраве.

Определено количество натрий е от съществено значение за вашето здраве.

Той има опит над 11 години в треньорски професионалисти, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогна на стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес успех. Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Podcast Spotify Google Stitcher

Има ли ползи за по-високи диети на натрий?

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 19 юли 2016 г. 4-минутен readepisode #391 Играйте пауза Слушайте колко сол трябва да сте здрави? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Катрин пише:

„Напоследък чувам, че диетата, която е твърде ниска в солта, може да е също толкова лоша Като един, който е твърде висок. Колко натрий трябва да ядете всеки ден? ”

Да накарате хората да намалят натрия си е основен приоритет за нашите агенции за обществено здраве през годините. Миналата година Ню Йорк дори прие законодателство, което ще изисква ресторантите да публикуват предупреждения до елементи от менюто, които се считат за високо съдържание на натрий.

И въпреки това, по -рано тази година изследователите публикуваха преглед на съществуващи проучвания, в които откриха, че след ниско натриев диета всъщност увеличават риска от сърдечен удар и инсулт, както при хора с високо кръвно налягане, също като хора с нормално кръвно налягане.

Вижте също: Защо експертите не могат да се споразумеят за натрий?

Какво е точното количество натрий за здравословна диета?

определено количество натрий е от съществено значение за вашето здраве. Бордът за храни и хранене на Института по медицина казва, че умерено активните възрастни се нуждаят от около 1500 mg натрий на ден. Но това се основава както на количеството натрий, което губите всеки ден чрез изпотяване, както и на количеството натрий, което трябва да ядете, за да получите достатъчно други минерали, които обикновено се возят заедно с натрий в храни.

Например, йодизираната сол е основният източник на йод в американската диета. Така че ограничаването на солта твърде много (или използването на не-йодизирана сол) може да доведе до дефицит на йод.

Вижте също: Може ли да намалите сол на сол до проблеми с щитовидната жлеза?

страници

123Next ›Последно»

за автора

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високото на iTunes на iTunes Класирани подкасти за здраве и фитнес. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Всички тези празнични партита могат да доведат до наддаване на тегло и лоши навици. За щастие, Get-Fit Guy има 10 идеи за празнични подаръци, които да помогнат на вас и вашите близки с фитнес, загуба на тегло, мускулна печалба и здравословен живот.

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 10 декември 2012 г. 5-минутен Readepisode #117 Play Pause Слушайте 10 Подаръци за празнични фитнес Понастоящем изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Няма нищо подобно на празниците, за да ви накара да се замислите за фитнес. В крайна сметка ще ви трябва нещо, което да ви вдъхнови да упражнявате веднъж на 1 януари, нали? И макар да е, разбира се, идеален и здравословен план всъщност да останете във форма по празниците (за което научавате повече за това как да останете във форма по време на празниците), повечето хора печелят средно, през 8-седмичния ваканционен период, Около 1,5 килограма чиста мазнина.

Миналата година написах списък за пазаруване на фитнес празници, в който участваха 16 ресурси за убийци, които да купя с вашия празничен подарък. И тази година ще ви дам 10 от любимите ми подаръци за празнични фитнес и ще ви кажа как точно да ги използвате.;

#1. SetStarter Таймерът за интервал на SetStarter е обикновен чист за чорапи. Научихте стойността на интервалното обучение с висока интензивност, а SetStarter е таймер, който буквално носите на пръста или палеца си, който вибрира и/или звуковите сигнали на определени интервали, за да ви напомня кога да отидете трудно и кога да отидете лесно. Можете да ме видите, че го демонстрирам в това видео – и както виждате, той е малък и достъпен и насърчава най -добрата форма на кардио: интервално обучение. Слушателите и читателите на Get-Fit могат да получат A10% отстъпка, като използват кода „10 процента“ на setStarter.com.

#2. Mostfit Suspension Trainer – Trx класовете изскачат в фитнес зали по целия свят и по принцип включват поредица от упражнения, извършвани при използване на лента за окачване, която е или прикрепена към краката ви, или които държите с ръце. Ето видеоклип на мен, който демонстрира тренировка за обучител на окачване с устройство, много подобно на TRX, но малко по-удобно за портфейла-най -фитният треньор на окачване. Най -голямото предимство на треньор на окачване е, че те са много преносими и са добри за пътуване навсякъде, а също така могат да се впишат технически в чорапи.

страници

123next ›Последно» цялото съдържание тук е Само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Искате ли да увеличите метаболизма си, докато почти не движите мускул?

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 14 март 2016 г. 4-минутен readepisode #277 Играйте пауза слушайте 5 изненадващи начини да засилите метаболизма си, без да упражняваме, в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на проблеми На сафари. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Наскоро прочетох резултатите от чисто ново проучване в списанието затлъстяване, което показва, че яденето бавно и дъвченето на храната ви внимателно увеличава вашето постпрандиално („„ Хранене ”) Енергийни разходи, метаболизъм и окисляване на мазнини както при мъжете, така и при жените.

В още по-изненадващо проучване същите изследователи установяват, че дъвченето на дъвка след прандиално също доведе до увеличаване на нещо Наречен „Диетично-индуцирана термогенеза“ (DIT), което е основно колко калории тялото ви естествено изгаря, докато консумирате храна, която сте яли.

Това е една от причините: 1.) дъвча всеки Ухапете храна 20-25 пъти, особено когато ядете гъсти храни като пържоли или големи салати и 2.) постоянно се чуват на дъвка (за предпочитане естествена дъвка без много захар или изкуствени подсладители, вместо това ароматизирани с неща като стевия или ксилитол).

опитайте този уебсайт

В допълнение към дъвченето на всяка хапка храна внимателно и да се чукате на дъвка след хранене, какви са някои други начини, освен да упражнявате, че можете да засилите метаболизма си? Ето пет бързи и мръсни съвета, които могат да засилят метаболизма ви, като същевременно почти движат мускул:

1.) Консумирайте минерали

минерали инициират, регулират и контролират жизненоважни телесни функции като ензимна активност , храносмилане, клетъчен електрически импулс и метаболизъм. Например, минералната мед намалява увреждането на свободните радикали и повишава възстановяването от упражненията, помага за поддържане на здравето на костите и съединителните тъкани и запазва нормалната функция на щитовидната жлеза. Медта също помага да се развият протеините и ензимите, които са от съществено значение за използването на желязото, което влияе пряко върху количеството кислород, достъпно за работещите тъкани. Това е важно, тъй като всяка молекула кислород, която използвате, изгаря значителен брой калории!

И така, какви са най -добрите източници на мед? Опитайте гъби Crimini във вашия омлет, ряпа със зеленина със спанак салата и меласа с черна лента във вашата овесена каша.

2.) Twitch

Проучванията са установили, че хората, които постоянно се движат, изгарят повече калории. Това изглежда очевидно, но много хора не осъзнават, че „постоянно движещи се“ включва дейности като докосване на краката, барабани Очи! Тези движения може да изглеждат само малки и незначителни мускулни контракции, но всеки път, когато мускулните влакна се движат, той използва енергия и повишава температурата и метаболизма на тялото ви.

Вярно е, че по -големите мускулни влакна изгарят повече калории, но когато се опитвате да повишите метаболизма, дори мъничките стимули от по -малките мускулни влакна ще помогнат. Ако се опитвате да отслабнете или поддържате тегло или просто да поддържате метаболизма си повишен, уверете се, че потрепвате и фиксирате колкото е възможно повече. Използването на дори тези малки движения, докато се возиш в автобуса, гледаш телевизия или дори хранене, ще направи голяма промяна в метаболизма ви. И да, броят на дъвките.

страници

12next ›Последно» Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Технологията е от съществено значение, но също така ни прави – особено по -младите поколения – по -тревожни. Но как точно? This week, Savvy Psychologist Dr. Ellen Hendriksen weighs in on 5 ways technology feeds anxiety.

By Ellen Hendriksen, PhD Savvy Psychologist March 9, 2018 5-minute readEpisode #191 play pause Listen 5 Ways Technology is Making Us Anxious We В момента изпитват проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Причина №3: Комуникацията на екрана е наистина различна от лице в лице.

Срещам се Тук, но не забравяйте кога имейлите за първи път станаха популярни (или по този въпрос, когато интернет имаше бели страници?) Експерти в началото на 90 -те прогнозираха, че всички ще отпиваме Mai Tais на плаж с времето, което спестихме, използвайки това ново нещо наречена електронна поща.

Но това, което се случи на практика, е, че всички методи за комуникация чрез екран – поща, изпращане на текстове и публикуване в социалните медии – всъщност ни купуват време.

Ето Какво искам да кажа: комуникацията на екрана позволява времето да композира, редактира и перфектно, докато комуникацията лице в лице (или дори да се обадите на някого-това нещо в джобовете ни на дънки се нарича телефон в края на краищата) се случва в реално време.

Отново, това е добавка. Когато сме свикнали да отделяме време да мислим точно за това, което искаме да кажем, е много по-трудно да го направим лице в лице и в движение. И разбира се, когато има по-малко опит лице в лице, ние оставаме треперещи и несигурни, което от своя страна ни тревожи.

Причина №4: Социалните медии са преценка на публично място. //s.

Независимо от платформата, харесванията и последователите се изброяват и всеки може да види коментарите. Общественото обожание или общественото срам се случва пред всички. And for teens and young adults still figuring out their identity and moral compass, managing social media can feel like a social crisis.

But what’s happened in practice is that all the methods of communicating via a screen—email, текстови съобщения и публикуване в социалните медии – всъщност ни струват време.

Социалната тревожност е страх да не бъдем разкрити и оценени като някак недостиг. И социалните медии избутват всички тези бутони перфектно. За мнозина способността да лекуваме и контролираме това, което излиза в социалните медии, намалява тревожността ни в краткосрочен план. Но дългосрочно, цялото управление на впечатленията, което преминава в курация и филтриране, може да ни накара да се почувстваме като всяко одобрение, което получаваме, е повече за нашата „марка“ и по-малко за нас като автентичен човек. Резултатът? The gap increases between what we project and who we actually are, therefore increasing our anxiety about being revealed.

Reason #5: “Compare and despair.”

Finally, by now we Всички знаят, че социалните медии са най -важната макара и че никой не публикува за това, че не може да си позволи електрическата сметка или да бъде отстранена от шефа. Знаем, че безкрайният парад от снимки на тропически ваканции и перфектни семейства е внимателно курирано шоу. Но е трудно да не сравнявате и в крайна сметка да се чувствате неадекватни или дефектни, което отново е сърцето на социалната тревожност.

Като цяло, точно както Омир Симпсън казва за бирата, технологията е причина и решение на всички житейски проблеми. Социалните медии ни обединяват, но в същото време могат да ни разкъсат вътре. Технологията прави живота ни по -сигурен, удобен и забавен, но след това губим да научим как да се справим с несигурността, неудобството и скуката.

решението? Спомняте ли си поговорката за това, че умът е прекрасен слуга, но ужасен господар? Същото важи и за технологията. По ирония на съдбата, редица отлични онлайн интервенции са достъпни за социална тревожност, от приложения до телетерапия. И според изследването те работят.

Като цяло приливът се обръща. Хората жадуват истинска връзка. Така че не хвърляйте смартфона си, а направете място за хора. Направете място за разговор лице в лице. Например, вместо автоматично да изпращате имейл на вашия колега в съседната стая, да се разходите и да говорите. В допълнение към използването на технологията за цялото добро, което предоставя, уверете се, че все още взаимодействате с вашите колеги. Датата, която iPhone дебютира в нашия живот, все още ще бъде важна дата, но това няма да е тази, която ще живее в позор.

Предварителната книга на Елън Как да бъдеш себе си: Тихо своя вътрешен критик и се издигнете над социалната тревожност. Получете още по -здрави съвети, за да бъдете по -щастливи и по -здрави, като се абонирате за подкаста в iTunes или Stitcher, или получете всеки епизод направо във входящата ви поща, като се регистрирате за бюлетина. Следвайте във Facebook и Twitter.

безплатно, полезни изтегляния за борба с социалната тревожност и да бъдете вашето автентично аз, посетете ellenhendriksen.com.

Изображение на тийнейджъри на смартфони © Shutterstock

Искате ли по -умел психолог? Абонирайте се по -долу.

страници

«Първо‹ Предишна12 Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на психично здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран специалист по психично здраве за всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Елън Хендриксен, доктор

д -р. Елън Хендриксен беше домакин на подкаста на здравия психолог от 2014 до 2019 г.

Contents